Habitacions separades

Pier Vittorio Tondelli

Habitacions separades

Afegir al cistell

Preu: 14,50€

Col·lecció: Narratives, núm. 6

ISBN: 978-84-88811-90-5

Nombre de Pàgines: 192

Mides: 14 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Novembre del 2002

Compartir aquesta pàgina a:

Habitacions separades

Pier Vittorio Tondelli

«Una extraordiària novel·la d'amor i de mort» Cesare de Michelis
«Habitacions separades» és una reflexió fascinant sobre l'amor guanyat i perdut. Leo i Thomas viuen un amor homosexual, fins que la mort d'aquest últim abaoca Leo a una crisi d'incertes conseqüències i a una profunda redescoberta personal. Els viatges per Europa i Amèrica, els amics, els antics amants, la infantesa... tot retorna per redibuixar el mapa intens i sensible de la vida de Leo: un personatge a la recerca del seu paper en el truculent i contradictori teatre de l'existència.
Com va dir el crític italià Cesare de Michelis, «"Habitacions separades" és una extraordinària novel·la d'amor i de mort, de nostàlgia i de maduresa, d'impotència i grandesa, en la qual reconeixem la crisi del nostre temps i les seves raons misterioses.»
Traducció de Jordi Estrada Carbonell
Traduït per: Jordi Estrada

Pier Vittorio Tondelli

Nascut a Corregio di Reggio Emilia (Itàlia) el 1955, inicia la seva carrera literària amb «Altri libertini», un llibre de gran èxit a tot Europa. El 1982 publica la novel·la «Pao Pao» i el 1985, «Rímini». Amb els volums col·lectius de «Progetto Under 25» va definir una etapa històrica de la jove narrativa italiana dels anys vuitanta. Posteriorment publica «Habitacions separades», la seva obra més reeixida, i el recull d'articles i assajos «Un weekend postmoderno». Altres obres de l'autor són «L'abandono. Racconti dagli anni Ottanta», «Dinner Party» i «Biglietti agli amici». Tondelli va morir de sida el 1991.