Històries sense futbol

La cara humana dels grans jugadors

Joan Valls

Històries sense futbol

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 17,00€

Col·lecció: Inspira, núm. 16

ISBN: 978-84-15002-91-8

Nombre de Pàgines: 224

Mides: 14,5 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Febrer del 2012

Compartir aquesta pàgina a:

Històries sense futbol

La cara humana dels grans jugadors

Joan Valls

Quinze converses personals amb els millors jugadors
Joan Valls ha aconseguit conversar relaxadament per aquest llibre amb alguns dels millors futbolistes que juguen o han jugat a la Lliga espanyola; entre ells els tres millors jugadors del món: Messi, Xavi i Iniesta. Al llarg de la conversa, però, no parlen de futbol, sinó de la vida fora dels estadis: els seus orígens, les dificultats per arribar al màxim nivell, els mals moments, les diversions, la crisi, les seves millors anècdotes.
David Villa explica com es va trencar el fèmur als quatre anys. Bojan Krkic confessa que ha marxat a Roma per retrobar la felicitat. Walter Pandiani s'ha construït rèpliques del Cotxe Fantàstic i de la furgoneta de l'Equip A. Carlos Kameni ha viscut com la màgia alterava un partit de futbol. Javad Nekounam recorda com els avions bombardejaven Teheran. Sergio Busquets parla del seu tatuatge en àrab. Roberto Soldado explica per què s'enduia la roba de mig equip a casa per rentar-la. Andrés Iniesta parla de les conseqüències de l'«iniestazo». Asier del Horno recorda els seus anys de pelotari. David Albelda recorda que la crisi també afecta als futbolistes. Daniel Osvaldo està convençut que Déu és argentí. Dudu Aouate va deixar el futbol per dedicar-se als cavalls. Javi Márquez reconeix com n'és de difícil tocar sempre de peus a terra. Xavi Hernández parla de supersticions, de política i de bolets. Leo Messi...

Joan Valls

Nascut a Barcelona en una família d'artistes, inicia la seva carrera al món del periodisme esportiu de ben jove. Es va incorporar a Televisió de Catalunya l'any 1986, on treballa com a director i presentador del programa de futbol internacional Hat Trick Total, guanyador del Premi Zàping 2011.
Ha publicat diversos llibres de gastronomia, esports i narrativa. En destaca ¿Dónde está el delantero centro? (premi Don Balón de novel·la esportiva). La fotografia és la seva passió secreta i ha mostrat el seu treball en deu exposicions.
L'any 2011 va publicar Inhòspits. Llocs abandonats amb històries increïbles (Angle Editorial).

Recull de premsa

Ressenya a Sport
Entrevista a Esport3
Entrevista a Els matins de TV3 (a partir del minut 8)
Entrevista a Hat Trick Espanyol
Entrevista a Sport