Ictus

Tot el que has de saber per enfrontar-t'hi

Joan Martí Fàbregas

Ictus

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 15,50€

Col·lecció: Inspira, núm. 42

ISBN: 978-84-16139-13-2

Nombre de Pàgines: 128

Nombre d'il·lustracions: 10

Mides: 14,5 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Setembre del 2014

Compartir aquesta pàgina a:

Ictus

Tot el que has de saber per enfrontar-t'hi

Joan Martí Fàbregas

Tot el que cal saber sobre l'ictus

«Ictus» és com en diuen els metges, però popularment se'n diu «embòlia», «trombosi», «atac cerebral», i fins i tot «feridura». Quan hi ha hagut hemorràgia cerebral, la gent en diu «vessament» o «coàgul». Cada ictus és diferent i les seves seqüeles depenen de la zona i el volum del cervell afectats. Un 2% de les població ha patit un ictus, que és la segona causa de mort i la primera de discapacitat a Europa.

Aquest llibre pretén fer entenedor com es produeixen els ictus, quins factors hi intervenen, quins tipus hi ha. També, com es pot prevenir, com s'ha d'actuar quan es produeix, com intervenen els metges, quines seqüeles pot tenir i quin seguiment mèdic s'ha de fer.

Joan Martí Fàbregas

Va néixer a Mataró. Llicenciat en Medicina i Cirurgia és actualment Cap Clínic de la Unitat de Malalties Vasculars Cerebrals del Servei de Neurologia de l’hospital de la Santa Creu i Sant Pau. També és professor associat a la Universitat Autònoma de Barcelona i a la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Ramon Llull.

Recull de premsa

Biblioteca Pública de Sort - 12/01/2016

La Vanguardia 23/10/2014