La Casa dels Intercanvis

Alberto Mussa

La Casa dels Intercanvis

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 17,90€

Col·lecció: Narratives, núm. 69

ISBN: 978-84-15695-98-1

Nombre de Pàgines: 272

Mides: 14,5 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Març del 2014

Compartir aquesta pàgina a:

La Casa dels Intercanvis

Alberto Mussa

Rio de Janeiro 1913. El secretari de la Presidència del Govern mor estrangulat —lligat de mans i peus al llit— en un sofisticat bordell de luxe, l’anomenada Casa dels Intercanvis, on tenen lloc tota mena de trobades secretes. Sota l’aparença de clínica, el bordell està dirigit pel doctor Zmuda, obsedit amb l’estudi de les fantasies sexuals femenines. La investigació per resoldre l’assassinat, a mans del cap del servei d’identificació criminal, Sebastião Baeta, s’anirà trenant amb diversos elements de la cultura afrobrasilera i amb la història de Rio de Janeiro, perquè segons diu Mussa «la història d’una ciutat és la història dels seus crims».

«Alta literatura.» Die Zeit «Rica, densa, clara —i alhora amb una foscor pertorbadora i inquietant que fascina.» Le Monde des Livres

«Una de les creacions més originals de la literatura brasilera.» Folha de São Paulo

Una addictiva novel·la negra, extraordinàriament ben escrita i construïda i amb una barreja inusual d’exotisme, zombis, crims i una alta càrrega sexual.

Traduït per: Pere Comellas Casanova, Susanna Ramos Morillas

Alberto Mussa

Va néixer a Rio de Janeiro (Brasil) el 1961. La seva família paterna prové del Líban i Palestina, i l’interès per la identitat individual i col·lectiva sol estar present en les seves obres, que intenten fondre la narrativa oc¬cidental amb les narracions popu¬lars africanes, àrabs i brasileres.

Mussa ha escrit diverses novel·les sobre la història de Rio de Janeiro i ha guanyat els principals premis del seu país, incloent el Premi Bibliote¬ca Nacional per O trono da rainha Jinga (1999) i el Premis Casa de las Américas i APCA per O enigma de Qaf (2004). La Casa dels Intercanvis ha merescut el Premi Biblioteca Nacional i el Premi de Ficció de l’Academia Brasileira de Letras (2012).

Recull de premsa

Blog Nigra Sum - 15/08/2015

Especulacions de un Neanderthal - 4/07/2014

Premsa

Dossier de premsa