La distància que ens separa

Maggie O'Farrell

La distància que ens separa

EXHAURIT

Preu: 17,50€

Col·lecció: Narratives, núm. 22

ISBN: 978-84-96103-68-9

Nombre de Pàgines: 356

Mides: 14 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Octubre del 2004

Compartir aquesta pàgina a:

La distància que ens separa

Maggie O'Farrell

«La seva millor novel·la. Seductora, obsessiva, apassionant i amb un llenguatge sensual que captivarà el lector.» [«The Independent»]
«Una obra magnífica. La narració és elegant, els personatges treballats amb perfecció i la història, fabulosa.» [«The Telegraph»]

La distància que ens separa és la història d’amor entre dues persones que el destí s’esforça a mantenir allunyades. A Londres, una tarda de febrer, Stella veu un home que li recorda algú del passat. Al mateix moment, Jake celebra l’any nou xinès a Hong Kong. Stella i Jake no es coneixen, però acabaran coincidint en un indret remot d’Escòcia. Maggie O’Farrell, l’escriptora revelació per a la crítica britànica actual, ha creat una obra captivadora sobre vides paral·leles, identitats desplaçades, secrets de família i el pes inexorable del passat.

Maggie O'Farrell
Nascuda el 1972 a Irlanda del Nord, va créixer a Gal·les i Escòcia. Després d’estudiar Literatura anglesa a la Universitat de Cambridge, va viatjar a Hong Kong, Mongòlia i l’Orient Mitjà. Ha treballat de cambrera, missatgera, professora, secretària i responsable del suplement literari del diari «Independent on Sunday». Ha conreat la poesia abans de dedicar-se a la ficció. Les seves dues novel·les anteriors són «After you’d gone» (2000), «un tour de force» de llenguatge i imaginació, i un gran èxit internacional, i «My lover’s lover» (2002), una història d’amor plena de lirisme i intriga. Actualment viu a Londres.

Traduït per: Àlex Gombau i Arnau

Maggie O'Farrell

Nascuda el 1972 a Irlanda del Nord, va créixer a Gal·les i Escòcia. Després d'estudiar Literatura anglesa a laUniversitat de Cambridge, va viatjar a Hong Kong, Mongòlia i l'Orient Mitjà. Ha treballat de cambrera, missatgera, professora, secretària i responsable del suplement literari del diari Independent on Sunday. Ha conreat la poesia abans de dedicar-se a la ficció. Les seves dues novel·les anteriors són After you'd gone (2000), un tour de force de llenguatge i imaginació, i un gran èxit internacional, i My lover's lover (2002), una història d'amor plena de lirisme i intriga. Actualment viu a Londres.