La història que m'escriu

Fernando Trias de Bes

La història que m'escriu

Afegir al cistell

Preu: 17,00€

Col·lecció: Narratives, núm. 42

ISBN: 978-84-96970-75-5

Nombre de Pàgines: 256

Mides: 14 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Setembre del 2008

Compartir aquesta pàgina a:

La història que m'escriu

Fernando Trias de Bes

Per escriure la seva novel·la Walter Néspolo es reclou en una cala aïllada i misteriosa d’on, diuen, ningú no ha pogut sortir mai. El poble el formen un grapat de cases de pescadors, una taverna i dues torres altes, sense obertures, inquietants. Obsedit pel lloc i els seus estranys habitants, no aconsegueix que la redacció de la novel·la segueixi el pla previst...

Misteris, aventures, obsessions i personatges que es rebelen
Walter Néspolo és un escriptor de novel·les de detectius. Un dia, rep un encàrrec estrany i diabòlic: escriure un llibre que s’empassi el seu creador. Desorientat per un llibre que creu impossible de fer, rebutja l’encàrrec. Però no pot treure’s la idea del cap i els personatges d’aquest llibre maleït se li apareixen, interferint constantment en la seva vida.
Un d’ells, un assassí anomenat Mr Wilfort, el perseguirà de forma obsessiva i s’introduirà, contra la voluntat de l’escriptor, en la novel·la que està redactant. Fins al punt que, paradoxalment, Mr Wilfort li revelarà: «Jo no sóc el seu personatge, sinó que vostè és el meu. Jo l’escric a vostè.»

La història que m’escriu és alhora un apassionant llibre de misteri, d’aventures, a estones policíac, a estones fantàstic, i un esplèndid engranatge narratiu que juga constantment amb el lector: ¿què és realitat i què és ficció? ¿On comencen i on acaben? ¿És possible un lloc, un temps, un llibre on coexisteixin?


Web de Fernando Trias de Bes

Fernando Trias de Bes

Fernando Trias de Bes
Va néixer a Barcelona el 1967. Ha publicat els llibres de relats La bona sort (2004), traduït a més de trenta idiomes, El venedor de temps (2005) i Relatos absurdos (2006). A Angle Editorial ha publicat les novel·les Paraules sota el mar (2006) i El col·leccionista de sons (2007), dues històries que formen part d’una trilogia en curs sobre l’amor inabastable i la música. Trias de Bes és col·laborador habitual d’El País Semanal i La Vanguardia.