La meva llibertat

Inici biogràfic, home, Catalunya, sexe, Déu

Octavi Fullat

La meva llibertat

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 20,90€

Col·lecció: El fil d'Ariadna, núm. 21

ISBN: 978-84-96521-56-8

Nombre de Pàgines: 416

Mides: 14 x 23 cm

Enquadernació: Tapa dura amb Sobrecoberta

Data primera edició: Desembre del 2006

Compartir aquesta pàgina a:

La meva llibertat

Inici biogràfic, home, Catalunya, sexe, Déu

Octavi Fullat

Les memòries -les confessions, les reflexions, les vivències- d'un dels filòsofs i educadors més influents a Catalunya en el segle XX.
Amb un estil amè i gairebé narratiu, àgil i precís, que aconseguir expressar en poques paraules reflexions de gran profunditat, Octavi Fullat aborda en aquest volum de memòries cinc grans temes: la seva vida -amb les incomptables personalitats que ha conegut-, la humanitat -que veu abocada a un futur incert-, Catalunya i els països de parla catalana, el sexe -com un dels motors de la vida dels homes- i Déu -aquest ésser inabastable, que se'ns mostra i se'ns amaga.
En la redacció del llibre Fullat s'ha imposat un exercici de sinceritat extrema: no enganyar el lector, ni enganyar-se. Es tracta, doncs, d'unes memòries lliures i, de manera inevitable, impertinents, perquè Octavi Fullat s'hi expressa amb una contundència i una transparència gens habituals. Diu el mateix autor: "Es tracta d'un conjunt de consideracions elaborades sobre els meus records sense perdre de vista el temps present. No és un text històric, sinó un recordatori biogràfic elaborat sense censura personal i organitzat temàticament."

Web d'Octavi Fullat

Octavi Fullat
Nascut a Alforja (Baix Camp) el 1928, és doctor en Filosofia per la Universitat de Barcelona i catedràtic de Filosofia de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona des de 1986. Ha rebut diversos premis i, des de 1996, és membre numerari de l'Institut d'Estudis Catalans. Ha estat deixeble de Lévi-Strauss, Michel Foucault i Jean Wahl, i doctor honoris causa a Mèxic i Xile. Ha impartit cursos a diferents universitats d'Europa i Amèrica. Ha estat president del Consell Escolar de Catalunya i del Consell Superior d'Avaluació del Sistema Educatiu de Catalunya. És autor de nombrosos estudis sobre pedagogia, filosofia, ètica, antropologia i història, entre els quals destaquen, entre altres, La moral atea de Albert Camus (1963), Marx y la religión (1974), Filosofías de la educación (1992), Política de la educación (1994), Antropología y Educación (1997), Els valors d'Occident (2001), El siglo postmoderno (1900-2001) (2002) i L'autèntic origen dels europeus (2005).

COMPRA LA MEVA LLIBERTAT EN E-BOOK