Les Tres Bessones i en Barbablava

Roser Capdevila i Mercè Company

Les Tres Bessones i en Barbablava

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 8,90€

Col·lecció: Les Tres Bessones i ..., núm. 2

ISBN: 978-84-16139-19-4

Nombre de Pàgines: 32

Nombre d'il·lustracions: 32

Mides: 17 x 24 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Octubre del 2014

Compartir aquesta pàgina a:

Les Tres Bessones i en Barbablava

Roser Capdevila i Mercè Company

Aquesta vegada la Bruixa Avorrida s’ha passat, castiga la Teresa, l’Anna i l’Helena dins el conte del terrorífic Barbablava. Però a les Tres Bessones res no els fa por, i només els cal l’enginy per escapar-se del conte del mai no tornaràs!
Us convidem a gaudir d’unes il·lustracions plenes de detalls i anècdotes, on podeu buscar els tres ratolins i descobrir portes i finestres que s’obren i es tanquen.

En Barbablava

Charles Perrault, nascut a París el 1628, va escriure aquest conte amb la intenció moralitzadora d’explicar que la tafaneria és un defecte.
En la història original, la clau que obre la cambra prohibida està encantada. Per això, quan la dona d’en Barbablava entra on ell amaga els cadàvers de les seves anteriors esposes, queda tacada de sang i en Barbablava la descobreix. Com a represàlia per haver-lo desobeït en Barbablava la vol matar. Però, per sort, els germans de la noia arriben a temps de salvar-la i és en Barbablava qui finalment mor.

Il·lustracions de: Roser Capdevila i Valls

Roser Capdevila i Mercè Company

El 1985, quan Mercè Company i Roser Capdevila inicien la col·lecció de «Les Tres Bessones i els contes clàssics», no es podien imaginar que, cinc anys més tard, es convertiria en una llarga sèrie de dibuixos animats de projecció internacional.