Les tres Bessones i la Caputxeta Vermella

Mercè Company i Roser Capdevila

Les tres Bessones i la Caputxeta Vermella

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 8,90€

Col·lecció: Les Tres Bessones i ..., núm. 1

ISBN: 978-84-15695-67-7

Nombre de Pàgines: 32

Nombre d'il·lustracions: 32

Mides: 17 x 24 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Març del 2014

Compartir aquesta pàgina a:

Les tres Bessones i la Caputxeta Vermella

Mercè Company i Roser Capdevila

La Bruixa Avorrida, per distrreure's una mica, transporta la Teresa, l’Anna i l’Helena dins el conte de la Caputxeta Vermella. Però les Tres Bessones es troben amb una Caputxeta creguda, un Llop babau i una Bruixa Avorrida tramposa, i hauran de fer alguna cosa per sortir-se'n!

Us convidem a gaudir d'unes il·lustracions plenes de detalls i anècdotes, on podeu buscar els tres ratolins i descobrir portes i finestres que s’obren i es tanquen.

Il·lustracions de: Roser Capdevila

Mercè Company i Roser Capdevila

El 1985 quan Mercè Company i Roser Capdevila inicien aquesta col·lecció de "Les Tres Bessones i els contes clàssics" no es podien imaginar que Les Tres Bessones i la Caputxeta Vermella seria, cinc anys més tard, el primer capítol d’una llarga sèrie de dibuixos animats.

Roser Capdevila Valls

Neix a Barcelona el 23 de gener de 1939. Estudia Belles Arts a l’escola Massana de Barcelona. Les seves primeres activitats professionals abracen els estampats sobre teles, pintures a l’oli i aquarel•les. A partir del 1980 es dedica a escriure i a il•lustrar contes per a editorials de França, Alemanya, Àustria, Itàlia, Canadà, Bèlgica, Països Escandinaus i Japó, a banda de les del seu país natal, fins a completar una extensa bibliografia de més de tres-cents títols.

És l’autora de les sèries d’animació Les Tres Bessones, el Sans Barbe, Les Belles Histoires, La Bruixa Avorrida, Les Tres Bessones Bebés i la gallina Koki. La Roser està casada amb en Joan, té tres filles bessones, la Teresa, l’Anna i l’Helena i set néts.

Mercè Company

Neix a Barcelona el 1947. Escriptora, periodista i llicenciada en Belles Arts. La seva obra conté 190 títols. Però al llarg de la seva carrera conrea diferents gèneres; guions per a llargmetratges Qui t'estima, Babel? 1986, per la sèrie de Tv Los cuentos de Nana Bunilda i per la bíblia dels personatges de Les Tres Bessones en co-creació amb Roser Capdevila 1992. I adaptacions de les seves obres al teatre (La presència 2004, Càsting de fantasmes 2005, La Nana Bunilda menja malsons 2012 i una selecció de les seves històries 2011 i 2012).

El 1993, crea l'escola Aula de Lletres, Escola de les Arts Escrites i el 1997, constitueix la Fundació Agustí Asensio, en memòria del seu marit, amb l'objectiu de treballar per la paraula i la comunicació.

Recull de premsa

Nació Digital - 12/03/2015

Premsa

Dossier de premsa