Les vint perles de la saviesa

Fer-nos savis abans d’envellir

Jaume Soler i Mercè Conangla

Les vint perles de la saviesa

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 16,50€

Col·lecció: Inspira, núm. 45

ISBN: 978-84-16139-17-0

Nombre de Pàgines: 224

Mides: 14,5 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Octubre del 2014

Compartir aquesta pàgina a:

Les vint perles de la saviesa

Fer-nos savis abans d’envellir

Jaume Soler i Mercè Conangla

Mai no s’acaba de créixer

En un dels seus viatges per la Índia, el Vietnam i Cambodja els autors van anar descobrint i reunint un conjunt d'històries i vivències plenes de saviesa, "petites i valuoses perles" que en aquest llibre han anat enfilant per fer-ne un collar. I el fil que les ha unit, en forma de conte, és la idea que cal aprendre a fer-nos savis abans que ens fem grans.

No hi ha, com sovint es diu, una relació directa entre saviersa i vellesa. La saviesa no té a veure amb l'acumulació d'anys o de coneixements, sino amb acceptar els misteris de la vida i saber mantenir la curiositat i la capacitat de sorprendre'ns.

Només així aconseguirem viure de manera plena i amb una profunda connexió amb nosaltres mateixos, amb els altres i amb el món.

"No és mai tard per arribar a ser allò que volem ser"

"Estima i apassiona't per tot. Un dia moriràs; avui et toca viure"

Jaume Soler i Mercè Conangla

Jaume Soler i Maria Mercè Conangla, reconeguts professionals en l'àrea de la psicologia, el creixement personal i la gestió emocional, són els creadors del model "Ecologia Emocional" (2002).

Jaume Soler és fundador i president de Fundació Àmbit Ecologia Emocional (1996) i Maria Mercè Conangla és directora de l'Institut d'Ecologia Emocional (amb seus a Mèxic, Madrid, Saragossa i Barcelona) i de la Universit@rtdelviure, que despleguen els innovadors projectes creats conjuntament: Màster d'Ecologia, Univesit@rtdelViure, Comunitats Educatives CAPA, Organitzacions Emocionalment Ecològiques i el Segell de Qualitat Emocional.

Entre d'altres títols han escrit: Ecologia Emocional per el nou mil·leni; Aplícate el cuento; Corazón que siente, ojos que ven; Sense ànim d'ofendre;  o Emocions: les raons que la raó ignora (amb coautoria de la seva filla Laia Soler).

Aquest és el seu dissetè llibre. La seva curiositat i ganes d'aprendre els mou a viatjar pel món impartint conferències i formant professionals, a més de col·laborar amb nombrosos mitjans de comunicació i diverses universitats.

Recull de premsa

Cadena SER 25/11/2014