Llegim plegats

Mercè Carrillo

Llegim plegats

Afegir al cistell

Preu: 14,50€

Col·lecció: Inspira, núm. 7

ISBN: 978-84-96970-42-7

Nombre de Pàgines: 144

Mides: 14 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Desembre del 2008

Compartir aquesta pàgina a:

Llegim plegats

Mercè Carrillo

El fascinant món de la literatura a l’abast de tothom
Els llibres parlen, tu parles
Has tingut mai dificultats a l’hora de triar un llibre en una prestatgeria atapeïda de novetats? Has trobat a faltar algú amb qui poder compartir aquella història que tant va agradar-te? Has gaudit de la conversa sorgida a partir de la lectura d’un llibre i dels diferents punts de vista que apareixen sobre un mateix tema?
Endinsa’t en el món dels clubs de lectura i descobreix de la mà de Mercè Carrillo, coordinadora des de fa anys de diversos clubs de lectura organitzats pel Consorci de Biblioteques de Barcelona, com s’organitzen, qui hi participa i què ens aporten; curioses anècdotes sobre els clubs, els escriptors i la literatura, i alguns dels títols més importants dels darrers anys dins del panorama editorial.
A banda del plaer personal i íntim de la lectura, coneixerem el plaer de compartir-la.

Mercè Carrillo
Va néixer a Barcelona l’any 1973 i va estudiar Filologia Hispànica a la Universitat de Barcelona. Coordina, des de fa anys, clubs de lectura organitzats pel Consorci de Biblioteques de Barcelona i dóna cursos de literatura organitzats per diverses institucions catalanes. Aquest és el seu primer llibre.

Mercè Carrillo

"Vaig néixer a Barcelona el 1973. Crec que vaig començar a llegir perquè volia que les històries que el meu pare ens explicava a les meves germanes i a mi no s'acabessin mai. Així doncs, em vaig decidir per estudiar filologia hispànica a la Universitat de Barcelona. Fa vuit anys que faig clubs de lectura: n'he fet a museus, a les Biblioteques de Barcelona i a diferents instituts. Llegir i parlar de llibres és, potser, una de les coses que més m'agrada en aquest món." 

Mercè Carrillo