Mapa mut

Rubèn Intente

Mapa mut

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 20,00€

Col·lecció: Narratives, núm. 50

ISBN: 978-84-15002-28-4

Nombre de Pàgines: 368

Mides: 14 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Setembre del 2010

Compartir aquesta pàgina a:

Mapa mut

Rubèn Intente

PVP: 20,00 euros

Facebook de Mapa mut
Rubèn Intente presenta Mapa mut

Un debut poderós, madur, absorbent, singular
Los Angeles no és un destí de vacances per a la Judit Bonjoch. Hi viatja empesa per l’esperança de retrobar-hi la Marta, la seva germana gran, desapareguda fa tretze anys. Perquè... com es pot conviure amb el record fantasmal d'una germana ni morta ni viva, només absent?
Amb retalls de vida intensos, d'una rara lluminositat, Rubèn Intente reconstrueix el món d'aquestes dues noies entre 1991 i 2005 en indrets com Vic, Estelí (Nicaragua), Barcelona, Los Angeles i el petit poble de Twentynine Palms a tocar del desert de Joshua Tree.
En el seu recorregut per Califòrnia, entre l'exhuberància urbana i la simplicitat del desert, la Judit s'adonarà que realment mai no arribem a conèixer ningú. La seva germana Marta amaga més misteris dels que esperava trobar.

A mig camí de la novel·la de viatges, d'intriga i d'iniciació vital, Mapa mut ens força a mirar amb ulls nous les persones i el món que ens envolta.
Un retrat esplèndid, subtilíssim de Califòrnia.


Crònica de la presentació - El Punt
Vídeo de la presentació a l'Abacus de Terrassa
Ressenya del bloc de la Llibreria L'illa
Entrevista a Rubèn Intente

Crítica del llibre a Nervi.cat
Rubèn Intente contesta un qüestionari de la Biblioteca Pere Blasi

Compra Mapa mut en E-book

Rubèn Intente


Rubèn Intente
Nascut a Castellar del Vallès el 1971, és llicenciat en filosofia i lletres per la UAB. Diu que solia entrar a les classes de Hegel amb el Mundo Deportivo sota el braç per protegir-se d’un excés d’abstracció. Pel seu onze titular no dubta a triar Plató abans que Aristòtil, Dostoievski abans que Tolstoi, Bach abans que tothom, el Picasso blau abans, molt i molt abans que el cubista, i... ¿Lennon abans que Jagger? Aquí caldria avisar en Richards per orientar el desempat.
A principis dels 90 neix Pintada en Blau, un grup de rock progressiu del qual forma part des d’aleshores fins avui. Però en tot projecte compartit abunden les discussions mentre que escriure és cosa d’un de sol. Col·laborant com a cronista de grisors a la revista virtual paperdevidre es comença a perfilar la seva vocació de novel·lista i amb la publicació de Mapa mut, el seu itinerari errant sembla que troba un primer punt d’aturada.
Viu a Terrassa amb els seus fills i l’Anna i dóna classes de filosofia als Salesians de Sarrià. És tot.

Premsa

Dossier de premsa