Meditació immediata

Allibera la ment en un instant

Vicenç Alujas

(Segona edició)

Meditació immediata

Vols tastar-lo?

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 12,90€

Col·lecció: Inspira, núm. 23

ISBN: 978-84-15695-08-0

Nombre de Pàgines: 128

Nombre d'il·lustracions: 16

Mides: 13 x 20 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Octubre del 2012

Compartir aquesta pàgina a:

Meditació immediata

Allibera la ment en un instant

Vicenç Alujas

(Segona edició)

La meditació immediata ens ofereix eines fonamentals per millorar la nostra vida. Ens ensenyarà com podem aturar la nostra ment dispersa i agitada, i ens guiarà en un preciós viatge cap a la serenor.
La meditació immediata adapta la saviesa oriental a les nostres necessitats per aconseguir meditar sense deixar de ser persones del segle XXI.
«L’autor proposa una meditació vinculada a la vida quotidiana, que és un excel·lent camí per ser conscients del misteri i la bellesa que suposa la pròpia existència.» (M. Mercè Conangla i Jaume Soler, creadors de l’ecologia emocional)
«Meditar és l’art de recollir-nos en l’essència; meditar és també l’art de viure des de l’essència. Meditació immediata ens acosta a aquest doble principi.» (Antonio Jorge Larruy, professor, terapeuta i escriptor)
«L’autèntica meditació no és quelcom que pugui fer-se. Més aviat és una cosa que passa. Es tracta d’una experiència sense experimentador. I és màgica.» (Borja Vilaseca, director del màster en Desenvolupament Personal i Lideratge)
«La meditació bé podria ser el nexe que uneix Orient i Occident, i va més enllà d’una filosofia de vida, ja que es tracta d’una saviesa de l’existència.» (Dr. Álvaro Muro Álvarez, metge psiquiatre)
Pròleg de Borja Vilaseca.

Traduït per: Irma Triginé Puigdelmàs

Vicenç Alujas

Nascut a Barcelona el 1962, Vicenç Alujas és sociòleg, ha cursat estudis de psicologia i el màster en Desenvolupament Personal i Lideratge a la Universitat de Barcelona. Diplomat en Criminologia, és coordinador de la Unitat Hospitalària Psiquiàtrica Penitenciària de Catalunya situada al CP Brians 1. La UHPP és l’únic hospital psiquiàtric penitenciari de l’Estat.
Format en meditació tradicional, també ha cursat mindfulness a la Universitat Internacional de València. Té una llarga experiència professional com a professor i formador que compagina amb la seva gran passió, que és ajudar els altres mitjançant la meditació, el coaching i el desenvolupament personal.
És creador i divulgador de la meditació immediata.

El seu web és www.meditacioninmediata.com
.

Recull de premsa

Tot és possible, RAC1 (31/07/2013)

Catalunya Ràdio. L'ofici de viure amb Gaspar Hernández (14/04/2013)

Entrevista a la Fundación Àmbit (22/02/2013)

Piensa es gratis (31/01/2013)

La Vanguardia (17/01/2013)

La tribu de Catalunya Ràdio (21/11/2012)

Time Out. Entrevista (20/11/2012)

Premsa

Dossier de premsa