Mites del Barça

Jordi Finestres

Mites del Barça

EXHAURIT

Preu: 45,00€

Col·lecció: Futbol Club Barcelona

ISBN: 978-84-96521-03-2

Nombre de Pàgines: 304

Mides: 24 x 30 cm

Enquadernació: Tapa dura

Data primera edició: Octubre del 2005

Compartir aquesta pàgina a:

Mites del Barça

Jordi Finestres

Els millors jugadors i els moments màgics. Els cracks, els partits d’infart, els gols i les cistelles, i els títols més preuats. Un llibre de gran valor històric i sentimental, amb les millors fotos de la història del Barça.

Los mejores jugadores y los momentos mágicos. Los cracks, los partidos de infarto, los goles y las canastas, y los títulos más preciados.
Un libro de gran valor histórico y sentimental, con las mejores fotos de la historia del Barça.


The best players and magic moments. The cracks, the parties, goals and baskets, and titles.Un book of great historical and sentimental value, the best photos in the history of Barça.

Mites del Barça és una síntesi d’una passió: les emocions, la història, els millors jugadors i moments que han ajudat a construir la llegenda viva del FC Barcelona.
Aquesta obra compila gràficament els mites de l’univers blaugrana: els noms i els instants que han convertit l’entitat esportiva en tot un fenomen esportiu i social, mundialment famós. Des d’Eto’o i Puyol, fins a Kubala i Helenio Herrera, passant per Urruti i Ramallets, Koeman i Rifé, Mites del Barça acompanya al lector en un viatge pel temps i les imatges més espectaculars del món culé. És un homenatge als entrenadors que han deixat empremta, als porters més recordats, als defenses, migcampistes i davanters que han fet història, així com als ídols del Palau Blaugrana. L’època de Samitier, l’equip de les Cinc Copes, el dream team de Cruyff i la màgia de Ronaldinho i companyia. Passat i present s’uneixen en aquest magnífic llibre per deixar gravat en la memòria la història i els èxits esportius que han convertit al FC Barcelona en un referent mundial.

Mitos del Barça es una síntesis de una pasión: las emociones, la historia, los mejores jugadores y momentos que han ayudado a construir la leyenda viva del FC Barcelona. Esta obra compila gráficamente los mitos del universo azulgrana: los nombres y los instantes que han convertido a una entidad deportiva en todo un fenómeno deportivo y social, mundialmente famoso. Desde Eto’o y Puyol, hasta Kubala y Helenio Herrera, pasando por Urruti y Ramallets, Koeman y Rifé, Mitos del Barça acompaña al lector en un viaje por el tiempo y las imágenes más espectaculares del mundo culé. Es un homenaje a los entrenadores que han dejado huella, los porteros más recordados, los defensas, los centrocapistas y delanteros que han hecho historia, y también a los ídolos del Palau Blaugrana. La época de Samitier, el equipo de las Cinco Copas, el dream team de Cruyff y la magia de Ronaldinho y compañía.
Pasado y presente se unen en este magnífico libro para dejar grabado en la memoria la historia y los éxitos deportivos que han convertido al FC Barcelona en un referente mundial.

Jordi Finestres
És periodista. Ha escrit una vintena de llibres, entre els quals Josep M. Planes. Memòria d'un periodista assassinat; Estanislau Basora, el mite de les Cinc Copes; Univers Tísner; Barça!; Mites de Barça; El cas Di Stéfano; El Barça en guerra, Barça, més que un club… També és guionista de programes documentals de temàtica històrica a Televisió de Catalunya i és col·laborador de La Vanguardia i de la revista Sàpiens.

Web del FC Barcelona