Nens de la revolució

Dinaw Mengestu

Nens de la revolució

Afegir al cistell

Preu: 18,50€

Col·lecció: Narratives, núm. 47

ISBN: 978-84-92758-68-5

Nombre de Pàgines: 248

Mides: 14 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Desembre del 2009

Compartir aquesta pàgina a:

Nens de la revolució

Dinaw Mengestu

Dinaw Mengestu entre els 20 millors escriptors segons The New Yorker
«Em va commoure profundament aquesta història d’un emigrant etíop a la recerca d’acceptació, pau i identitat», ha escrit Khaled Hosseini, l’autor d’El caçador d’estels. Públic i crítica han coincidit amb ell. Als països on s’ha publicat, Nens de la revolució ha guanyat o ha estat finalista en multitud de premis.

Fa disset anys Sepha Stephanos va haver de fugir d’una revolució a Etiòpia i començar una nova vida als Estats Units. En l’actualitat malviu gràcies a una petita botiga de queviures en un barri pobre de Washington. Els seus únics amics són també emigrants africans, amb els quals comparteix una amarga nostàlgia pel continent on van néixer.
Per a Sepha tot sembla canviar quan nous veïns s’instal·len al barri. Però l’amistat joiosa amb Judith, una dona blanca, i la seva filla Naomi serà només el preludi d’una sèrie de violents incidents racistes.
Escrita amb gran subtilitat i un ritme suau i hipnòtic, Nens de la revolució és una novel·la extraordinària sobre el sentiment de viure desplaçat, sobre l’amistat entre persones molt diferents, sobre la recerca d’una identitat pròpia.
Ha merescut, entre altres guardons, el Guardian First Book Award, Los Angeles Times Book Prize, Prix du Premier Meilleur Roman Étranger i New York Times Notable Book.
Dinaw Mengestu entre els 20 millors escriptors segons The New Yorker
Lectures de l'Espolsada
Dinaw Mengestu parla del seu llibre
Entrevista a El País

Traduït per: Albert Nolla

Dinaw Mengestu

Va néixer a Addis Abeba (Etiòpia) l'any 1978 i dos anys després va emigrar als Estats Units. Ha publicat a Rolling Stone, Harper's o The Wall Street Journal, entre altres publicacions. Nens de la revolució és la seva primera novel·la.