Ni aquesta tarda, ni cap altra

Andreu Grau

Ni aquesta tarda, ni cap altra

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 17,50€

Col·lecció: Narratives, núm. 80

ISBN: 978-84-16139-93-4

Nombre de Pàgines: 240

Mides: 13,8 x 21,3 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Febrer del 2016

Compartir aquesta pàgina a:

Ni aquesta tarda, ni cap altra

Andreu Grau

Albert Marco du una vida reduïda a la mínima expressió: treballar per un banc en una feina poc gratificant, intentar trobar parella (o relacions efímeres) per Internet, sortir a córrer pel barri, visitar els pares, pagar la hipoteca, suportar les retencions habituals...

Però tota vida té turbulències: una ocupa en un pis del banc li complica la seva existència, el seu germà vindrà a viure amb ell, una antiga nòvia tornarà a mirar-se’l, els pares el sorprendran amb activitats insòlites... A l’Albert res no el trasbalsa tant com haver de decidir, de triar, de posicionar-se, quan ell –com un Bartleby modern– preferiria no fer-ho.

Després del seu debut amb Les desventures d’Arquímedes Cadavall, Andreu Grau consolida la seva mirada sobre una generació colpejada per la crisi, desarrelada i indolent, enganyada pels vells ideals, que busca les certeses que no té.

Andreu Grau

Va néixer a Terrassa el 1973 i sempre hi ha viscut. Llicenciat en Història, actualment treballa com a documentalista a la Universitat Autònoma de Barcelona. És col·laborador del digital de cultura Núvol.

Va debutar el 2103 a Angle Editorial amb Les desventures d’Arquímedes Cadavall, una novel·la que retrata d’una manera diàfana i enlluernadora una generació desencisada i que, malgrat tot, lluita per retrobar-se amb els valors més elementals: la família, l’autenticitat i la pertinença al propi lloc.

https://www.facebook.com/andreugrau.info

Recull de premsa

Especulacions d'un Neanderthal - 23/10/2017

Diari de Terrassa - 30/03/2016

Blog Els orfes del senyor Boix - 14/03/2016

El matí Tarragona - 11/03/2016

Racó de la paraula - 19/02/2016