No són contes, és la vida!

Relats d'ecologia emocional

Jaume Soler i M. Mercè Conangla

No són contes, és la vida!

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 16,90€

Col·lecció: Inspira, núm. 51

ISBN: 978-84-16139-52-1

Nombre de Pàgines: 240

Mides: 14,5 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Maig del 2015

Compartir aquesta pàgina a:

No són contes, és la vida!

Relats d'ecologia emocional

Jaume Soler i M. Mercè Conangla

Chuang Tzu va explicar la història següent: —Hi havia una vegada un home que tenia por de la seva ombra i que renegava de les seves petjades. En volia fugir, però com més corria més petjades deixava, i per molt que corregués la seva ombra no s’apartava d’ell. Aleshores, en creure que el problema era que no corria prou ràpid, va córrer tan ràpid com va poder i no va parar de córrer fins que va morir esgotat. Aquell home ignorava que, si et poses sota una ombra, la teva ombra desapareix, i que si romans quiet no deixes petjades.

Breus, directes i profunds, amarats de saviesa i sensibilitat, els relats que Jaume Soler i M. Mercè Conangla han agrupat en aquest llibre ens enfronten a preguntes essencials sobre com vivim, com ens relacionem i quin sentit donem a la nostra vida.

150 relats de l’Ecologia Emocional per aprendre a viure feliços amb nosaltres mateixos i a conviure en plenitud amb els altres.

Traduït per: Albert Masià Villuendas

Jaume Soler i M. Mercè Conangla

Jaume Soler M. Mercè Conangla Reconeguts professionals en l’àrea de la psicologia, el creixement personal i la gestió emocional, són els creadors del model «Ecologia Emocional» (2002).

Jaume Soler és fundador i president de Fundació Àmbit Ecologia Emocional (1996) i Maria Mercè Conangla és directora de l’Institut d’Ecologia Emocional (amb seus a Mèxic, Madrid, Saragossa i Barcelona) i de la Universit@rtdelviure, que despleguen els innovadors projectes creats conjuntament: Màster d’Ecologia, Universit@rtdelViure, Comunitats Educatives CAPA, Organitzacions Emocionalment Ecològiques i el Segell de Qualitat Emocional.

Entre altres títols han escrit: Ecologia Emocional per al nou mil·lenni; Aplícate el cuento; Corazón que siente, ojos que ven; Sense ànim d’ofendre; Emocions: les raons que la raó ignora (amb coautoria de la seva filla Laia Soler) i, en aquesta mateixa col·lecció, Les vint perles de la saviesa. Fer-nos savis abans de fer-nos grans.

La seva curiositat i ganes d’aprendre els mou a viatjar pel món impartint conferències i formant professionals, a més de col·laborar amb nombrosos mitjans de comunicació i diverses universitats.

Recull de premsa

Revista respostes - 1/10/2015

La petita llibreria - 7/07/2015

Ràdio Vilablareix - 29/05/2015