L'olor del mal

Lluïsa Forrellad

L'olor del mal

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 22,00€

Col·lecció: Narratives, núm. 51

ISBN: 978-84-15002-52-9

Nombre de Pàgines: 384

Mides: 14 x 23 cm

Enquadernació: Tapa dura amb sobrecobertes

Data primera edició: Febrer del 2011

Compartir aquesta pàgina a:

L'olor del mal

Lluïsa Forrellad

Lluïsa Forrellad torna amb una novel·la d'intriga que hipnotitzarà els seus lectors fins al final.
Fragment de L'olor del mal

Després de vuit anys rondant per Europa, el 20 de juliol de 1951 Fausto Trani torna a Roma. La ciutat s'està recuperant de les ferides de la Segona Guerra Mundial, un període en què Trani va muntar festes, complots i tripijocs per a nazis, feixistes, monàrquics i partisans i finalment va deixar enemics en tots els bàndols. Ara, el seu retorn coincideix amb el brutal assassinat d'un professor de francès. Els seus alumnes, tots del més alt nivell social, i el mateix Fausto Trani, s'hi veuran involucrats.
L'olor del mal és la sorprenent incursió de Lluïsa Forrellad en el gènere negre: assassinats, pederàstia, premsa groga, prostitució, baixos fons i alta aristocràcia, tràfic de drogues, identitats falses... en una Roma vitalista, descarada i multicolor.
Una novel·la amb personatges esplèndids: Fausto Trani, inclassificable, voluble, sense ideals; Liliana, la germana solemne i aristocràtica; André Laplanche, el tèrbol professor de francès; Gervasio Strata, el cap de policia mutilat; el sergent Campanella, callat i clarivident; Amerigo, un periodista incisiu..., en una trama plena de suspens i girs inesperats.

Article sobre L'olor del mal al Time Out

Entrevista a Catalunya Ràdio en àudio i en vídeo

Ressenya a Catalunya Cristiana

COMPRA L'OLOR DEL MAL EN E-BOOK

Lluïsa Forrellad

Lluïsa Forrellad
Neix el 1927 a Sabadell. Sent una desconeguda guanya el Premi Nadal 1953 amb la novel·la Siempre en capilla, de la qual es fan més de trenta edicions i traduccions. Però ella decideix desaparèixer de l’escena pública.
Infatigable, Forrellad no va deixar mai d’escriure. Foc latent, publicada el 2006, va marcar la seva sorprenent reaparició més de cinquanta anys després, amb un èxit rotund de públic i crítica. Angle ha publicat, a més, Sempre en capella (2007), Retorn amarg (2008) —considerada per Time Out una de les cinc millors novel·les de l’any— i El primer assalt (2009).
La seva germana bessona Francesca va debutar l'any 2009 amb La vostra sang, una esplèndida novel·la sobre Guifré el Pilós.