Optimisme global

100 arguments en contra dels pessimistes i a favor de la felicitat

Eduard Biosca Riera

Optimisme global

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 16,00€

Col·lecció: Inspira, núm. 19

ISBN: 978-84-15307-03-7

Nombre de Pàgines: 160

Mides: 14,5 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Maig del 2012

Compartir aquesta pàgina a:

Optimisme global

100 arguments en contra dels pessimistes i a favor de la felicitat

Eduard Biosca Riera

Gràcies a Optimisme global ens adonarem que mai no havíem tingut tantes possibilitats de ser feliços com avui en dia
L'optimisme global es basa en una constatació irrefutable: fins ara l'evolució del món i de l'ésser humà ha estat sempre positiva. És a dir, vivim en un món cada vegada millor i només cal enfocar la realitat des d'una perspectiva correcta i àmplia, que ens proporcioni la dimensió adequada als problemes. I és que el futur de l'ésser humà no és tan dramàtic com es diu, sinó tot el contrari.
Eduard Biosca ha dedicat tota la vida a discutir amb els pessimistes i ha recopilat 100 arguments per rebatre'ls, per tenir esperança en els humans i per ser més feliços amb els altres i amb nosaltres mateixos. «La meva definició de felicitat -ens diu- es podria resumir en poc més de vint paraules: és el sentiment de plaer que experimentes quan et trobes bé amb tu mateix i amb la vida. I n'ets conscient.»
«L'optimista no és el que veu el got mig ple, sinó el que s'adona que s'està omplint.»

Eduard Biosca Riera

Nascut a Terrassa (Barcelona) el 1965, és humorista, però aquest llibre l'ha escrit molt seriosament. A part de la seva faceta d'actor i guionista, ha dedicat tota la vida a discutir amb els pessimistes. I sempre ha tingut la raó! I si no la té, la tindrà. Com tots els optimistes!
Gràcies al fet que viu al segle XXI, es pot permetre el luxe de ser lector, oient i teleespectador de llibres, articles i debats dels millors científics, economistes, filòsofs, psicòlegs, sociòlegs, etc., del món. El seu interès per la informació global i la seva capacitat de síntesi li han permès crear un nou concepte: l'optimisme global. Tota una filosofia de vida!
Actualment se'l pot veure al teatre: Com acabar amb els pessimistes (1) i (2) (dirigit per Paco Mir del Tricicle), i escoltar a la ràdio, com a senyor Bohigues, a Versió RAC1 (líder d'audiència a Catalunya).

Recull de premsa

Ressenya del llibre al canal 324
Divendres (TV3): tertúlia sobre Optimisme global
Entrevista a 8al dia amb Josep Cuní (8tv)
Portada i article al diari Qué!

Ressenya del llibre al canal 324