Ostres, quins ous!

I altres productes eròtics de la cuina catalana

Begoña Garcia

Ostres, quins ous!

Afegir al cistell

Preu: 15,90€

Col·lecció: Humor, núm. 13

ISBN: 978-84-92758-81-4

Nombre de Pàgines: 144

Mides: 14 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Març del 2010

Compartir aquesta pàgina a:

Ostres, quins ous!

I altres productes eròtics de la cuina catalana

Begoña Garcia

Un llibre per conèixer els nostres productes gastronòmics més eròtics i posar en pràctica les millors receptes
Hi ha qui diu que som el que mengem. Doncs si és així, els catalans som uns calents de cap a peus!
Sigueu sincers, nois: quan parlem de figues, què és el primer que us ve al cap? I què dieu, catalanes, d’uns bons ous ferrats amb botifarra? Oi que la botifarra està molt millor un cop l’has sucat?
Si mai no havíeu vist els nostres productes gastronòmics amb aquests ulls, ara és el moment de fer-ho.
I és que trobar l’eròtica de la carxofa, dels fideus o dels melindros és fàcil i divertit, i amb Ostres, quins ous! pot ser altament gratificant per a la nostra vida sexual.
La Begoña García, cuinera en l’erotisme periodístic, ens ha preparat un llibre ple de receptes, consells i dites que ens faran passar una molt bona estona i amb el qual podrem impressionar el convidat més exigent. Escull quines són per a tu les receptes més eròtiques i estigues molt atent als suggeriments: fer carn d’olla no tornarà a ser el mateix.

Begoña García
Col·labora des de fa anys amb diversos mitjans de comunicació i amb equips editorials. Mai s’havia plantejat escriure sobre sexe, fins que la van trucar del Time Out Barcelona per fer una secció setmanal d’entrevistes denominada «Sexe Oral». Des d’aleshores ha entrevistat personalitats del món de la cultura de la ciutat, com ara Maruja Torres, Jaume Sisa, Ferran Monegal, Joel Joan o Clara Segura, entre d’altres, i ha ampliat els seus horitzons sexuals. La curiositat l’ha portat a escriure un parell de llibres sobre el tema: EcoSex. O cómo practicar el sexo en verde (Océano) i el que teniu a les mans, Ostres, quins ous! I altres productes eròtics de la cuina catalana.