Paraules retrobades

La lluita del meu pare contra l'Alzheimer

Asha Miró

Paraules retrobades

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 17,00€

Col·lecció: Inspira, núm. 34

ISBN: 978-84-15695-42-4

Nombre de Pàgines: 192

Mides: 14,5 x 23 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Setembre del 2013

Compartir aquesta pàgina a:

Paraules retrobades

La lluita del meu pare contra l'Alzheimer

Asha Miró

«Quan la malaltia de l’Alzheimer entra en una casa, la vida de tota la família es trastoca completament. No sabem com gestionar aquesta nova realitat ni físicament ni emocionalment. I encara que ens diguin que cal afrontar-la de cara, ¿com pots fer-ho, quan saps que es tracta d’una malaltia incurable i degenerativa?»

Des de l'experiència sentida i viscuda en la pròpia pell per la malaltia del seu pare, Asha Miró ens endinsa, amb una emoció vibrant, en la lluita esgotadora però optimista contra la pèrdua de la memòria.

Paraules retrobades és un recull de les paraules que Josep Miró, el seu pare, ha anat escrivint per fixar els records i les vivències: «D'aquí ningú no me les pot prendre». Els fets i els sentiments viscuts mai no s'esborren i, posant-los en un paper, tornen a refulgir amb una intensitat i una emoció que potser no recordàvem.

Un extraordinari testimoni a dues veus sobre com enfrontar-se a l'Alzheimer des del coratge i la voluntat de mantenir la pròpia identitat.

Asha Miró

Va néixer a Nasik (Índia) el 1967 i viu a Barcelona desdel 1974, quan amb ser anys va ser adoptada per una família catalana. S'ha dedicat durant tretze anys a l'educació musical infantil, ha treballat en el Fòrum Universal de les Cultures Barcelona 2004, ha presentat diversos programes de televisió i actualment treballa al Departament de Comunicació de l'Ajuntament de Barcelona.

La filla del Ganges, un relat autobiogràfic sobre la recerca dels orígens, es va convertir en un best-seller el 2003. Arrel d'un viatge a la Índia es va retrobar amb la seva germana biològica, experiència descrita a Les dues cares de la lluna.

Ha fet llibres infantils com Els quatre viatgers, Els quatre viatgers a l'aquari i el 2007 va publicar Rastres de sàndal, la seva primera obra de ficció, escrita amb Anna Soler-Pont.

Recull de premsa

Regió7 -18/01/2014

El Punt Avui - 11/01/2014

Diari Ara - 19/12/2013

La Torre del Palau / Grup Nació Digital - 12/12/2013

Programa Els matins, de TV3 - 21/11/2013

Programa Confidències, de Ràdio4

Premsa

Dossier de premsa