Pare Manel

Més a prop de la terra que del cel

Francesc Buxeda i Aliu

Pare Manel

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 8,95€

Col·lecció: Portàtil, núm. 40

ISBN: 978-84-15695-07-3

Nombre de Pàgines: 144

Mides: 12 x 18 cm

Enquadernació: Rústica

Data primera edició: Octubre del 2012

Compartir aquesta pàgina a:

Pare Manel

Més a prop de la terra que del cel

Francesc Buxeda i Aliu

Un home que parla sense embuts
El Pare Manel no és un capellà qualsevol. Encara que algunes persones només en coneguin el seu vessant mediàtic, moltes saben que treballa dia a dia per combatre la marginació social. El do del Pare Manel és el d'ajudar els altres o, com diu ell, el d'acompanyar-los. I ho fa des de la seva condició de religiós, a la qual no vol renunciar, malgrat que la realitat social de les seves lluites topi de ple amb els dogmes de l'Església més ortodoxa.
Aquest llibre és un recorregut, narrat per ell mateix i per la gent més propera a ell, que explica què fa i per què ho fa, la tasca que desenvolupa la fundació que duu el seu nom, l'essència de la seva feina, el seu vessant mediàtic o les seves opinions dels temes d'actualitat i la seva fe, la d'un home que parla sense embuts.

Francesc Buxeda i Aliu

Nacut a Llança el 1970, Francesc Buxeda i Aliu és periodista, especialitzat en comunicació i màrqueting a la xarxa. Dirigeix l'agència de social media Sorolldefons.tv assessorant, creant estratègies i continguts per a tot tipus de professionals, marques i productes. Dóna classes de community manager i documental en màsters.