Per la bona política

Propostes per a la regeneració democràtica

Joaquim Colominas Ferran (ed.)

Per la bona política

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 17,00€

Col·lecció: El fil d'Ariadna, núm. 87

ISBN: 978-84-16139-81-1

Nombre de Pàgines: 320

Mides: 14,5 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Novembre del 2015

Compartir aquesta pàgina a:

Per la bona política

Propostes per a la regeneració democràtica

Joaquim Colominas Ferran (ed.)

Els ciutadans han anat perdent confiança en els polítics. Aquesta tendència, que és característica de la majoria de democràcies occidentals i que s’ha agreujat amb la crisi econòmica, amb les males pràctiques d’alguns dirigents públics i naturalment amb els escàndols de corrupció, a casa nostra pren unes singularitats pròpies. Per això, cada vegada es reclama més transparència, més respostes i més accions que resolguin els problemes dels ciutadans.

Aquest llibre surt en defensa de la bona política. A partir de les reflexions de Jaume López, Albert Serra, Francesc Torralba i Àngel Castiñeira, i de les respostes d’una vintena d’experts a un qüestionari sobre regeneració política, el llibre fa una sèrie de propostes per assolir la renovació del sistema polític i de la vida democràtica: en la cultura cívica dels ciutadans, en l’impuls de la participació, amb la millora de la representativitat política i dels partits polítics, i amb un augment del control i la transparència de tota l’acció política.

Propostes i mesures per assolir un sistema polític més representatiu, més participatiu, més transparent i, en definitiva, més democràtic.

Editat per: Joaquim Colomines Ferran

Recull de premsa

Blog La Gran Corrupción - 26/01/2016

Inversión y finanzas - 25/01/2016

Racó català - 21/12/2015

Més 324 (minut 3) - 9/12/2015