Piketty essencial

La síntesi del llibre "El capital al segle XXI", decisiu per entendre l’economia actual

Jesper Roine

Piketty essencial

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 13,95€

Col·lecció: El fil d'Ariadna, núm. 98

ISBN: 978-84-15307-69-3

Nombre de Pàgines: 128

Mides: 14,5 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Març del 2017

Compartir aquesta pàgina a:

Piketty essencial

La síntesi del llibre "El capital al segle XXI", decisiu per entendre l’economia actual

Jesper Roine

Catalogat com un dels treballs més transcendentals sobre el funcionament de l’economia mundial, el llibre de Thomas Piketty El capital al segle XXI ha superat els límits dels especialistes per convertir-se en un llibre autènticament popular i que ha generat un enorme debat social.

Camí dels dos milions d’exemplars venuts, El capital al segle XXI continua sent una referència ineludible per l’allau d’informació i dades que contenen les seves gairebé 800 pàgines en què tracta un dels temes més polèmics i actuals: la desigualtat en la distribució de la riquesa al món.

Però no tothom pot enfrontar-se al llibre de Piketty. No tothom pot assimilar la complexitat dels seus arguments i la transcendència de les seves conclusions. Calia un llibre com Piketty essencial, accessible i clar, imparcial i comprensible, que sintetitzés per al gran públic tot el que conté aquest llibre brillant.

El llibre més important per entendre l’economia al segle XXI per fi a l’abast de tothom.

Traduït per: Alexandre Gombau i Arnau

Jesper Roine

Nascut el 1971 és un gran expert en la desigualtat de la riquesa i dels ingressos, així com un dels investigadors contribuents a la World Top Incomes Database (WTID) en la qual es basa la investigació de Thomas Piketty. És professor associat a l’Institut d’Economia d’Estocolm (SITE) i ha publicat nombrosos treballs sobre economia política, els ingressos, la distribució de la riquesa i el desenvolupament econòmic a llarg termini.

Recull de premsa

Vilaweb - 17/04/2017

Vilaweb - 31/03/2017