Pàjarus de Catalunya

...i altra fauna d'estar per casa

Jordi Cantavella i Kap i Jaume Capdevila

Pàjarus de Catalunya

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 15,00€

Col·lecció: Humor, núm. 18

ISBN: 978-84-15695-17-2

Nombre de Pàgines: 160

Mides: 14,5 x 23 cm

Enquadernació: En rústica

Data primera edició: Febrer del 2013

Compartir aquesta pàgina a:

Pàjarus de Catalunya

...i altra fauna d'estar per casa

Jordi Cantavella i Kap i Jaume Capdevila

Pájarus de Catalunya i altra fauna d’estar per casa és el primer intent seriós de sistematització de la fauna humana del nostre territori per part d’un dels escriptors més irreverents i destralers del nostre país. En aquest catàleg de pàjarus catalans, Jordi Cantavella ens descobreix espècies endèmiques de gran interès, constata la presència de grups invasors i, fins i tot, certifica l’extinció definitiva d’algun animal polític. Entre els grups de més interès que solen condicionar l’hàbitat social, polític i cultural del nostre territori hi trobareu individus tan peculiars com els que es reprodueixen a coberta: la Malallunus, de nom vulgar «gavina blava» que podreu trobar en tertúlies de Telemadrid, Intereconomía, Cadena COPE i... al Parlament de Catalunya! O el Xorisus-Dicebatur-vulgaris, més conegut com «presumpte voltor» o Fèlix Millet, la presència del qual és —presuntament— preludi de robatori. A més, casa nostra és el lloc d’origen d’aus tan entranyables com la Gallinetus revolucionaris, anomenada carinyosament «la gallineta», sens dubte un dels millors exemplars de Catalànicus universalis, que canta exclusivament en català.

L’atlas ornitològic més complet dels pàjarus de Catalunya.

Amb il·lustracions de Kap.

Il·lustracions de: Jaume Capdevila Herrero

Jordi Cantavella i Kap i Jaume Capdevila

Cantavella va néixer a Barcelona el 1967 i ha publicat quinze llibres, dels quals destacarem el «thriller boletaire» Aquests catalans estan tocats del bolet (2010), la novel·la sobre cantautors Un Déu efímer (2012), la novel·la infantil ambientada a l’oest americà En John Garfield en territori xeiene (2010) i el recull de contes per a adults Paper higiènic (2006). Ha escrit també Els barris de Barcelona i els seus carrers (2010) i Em vull fondre, 100 ficades de peu a la galleda glorioses (2012).

A banda d’escriure, és copropietari del bar l’Astrolabi, al barri de Gràcia, on s’ofereixen actuacions musicals, literàries i teatrals gairebé diàriament.

Que quedi clar que NO és periodista.

Recull de premsa

Canal Terrassa Vallès. Som aquí (11/03/2013)

La Televisió Cultural. Sies.tv (01/01/2013)

Premsa

Dossier de premsa