Pulsacions

Julian Barnes

Pulsacions

Afegir al cistell

Preu: 18,50€

Col·lecció: Narratives, núm. 56

ISBN: 978-84-15002-80-2

Nombre de Pàgines: 272

Mides: 14,5 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Octubre del 2011

Compartir aquesta pàgina a:

Pulsacions

Julian Barnes

«Tots els contes de Pulsacions tenen l'absoluta perfecció i densitat de la millor narrativa curta.» (Kate Saunders, New Statesman)
No hi ha dubte que Julian Barnes és l'autor més versàtil i brillant de la seva generació. Després de la novel·la històrica Arthur & George ?un autèntic best-seller internacional? i de l'esplèndid assaig Res a témer, amb Pulsacions es confirma com un dels millors autors europeus de les últimes dècades.
Barnes ens presenta catorze narracions sobre la nostàlgia i la pèrdua, sobre la intimitat i l'amor, la naturalesa misteriosa dels quals examina amb el seu enginy característic i la seva mirada penetrant. Hi retrata «les etapes, les transicions, els fils argumentals» que defineixen les relacions humanes. Per exemple, un agent immobiliari que tafaneja en el passat dolorós de la seva nòvia i només aconsegueix arruïnar la seva relació. Un fill que es pregunta per què el seu matrimoni s'ensorra i, en canvi, el dels seus pares ha estat tan sòlid, tan íntim. O els quatre contes en què uns amics es reuneixen per sopar i perfeccionar l'art de riure's de tothom i del món, amb converses brillants i sovint pujades de to.
En tots els relats de Pulsacions hi bateguen la profunditat, l'agudesa i l'humor punyent pels quals Julian Barnes és un mestre inigualat en el seu estil i en la seva afinada comprensió de l'ànima humana.

«Pulsacions ens mostra un mestre contemporani treballant al màxim de la seva capacitat.» (Jill Owens, The Oregonian)
«Singularment elegant, és una penetrant investigació de les relacions humanes.» (Megan O?Grady, Vogue)
«Els contes de Barnes són aguts, picants i commovedors, i el seu talent per crear diàlegs mordaços està totalment afinat.» (Donna Seaman, Booklist)

Arthur i George, de Julian Barnes (Portàtil)
Arthur i George, de Julian Barnes (Narratives)
Res a témer, de Julian Barnes

Article a El Cultural
Article al bloc Tot és una mentida
Article a El Periódico
Ressenya a Neo2: «Quizá la última joya aparecida en España sea Pulsacions»
Crítica de Pere Guixà a El Punt-Avui

Traduït per: Alexandre Gombau Arnau

Julian Barnes

Nascut a Leicester (Regne Unit) el 1946, Barnes és un dels escriptors britànics més prestigiosos. Irònic, imprevisible i intel·ligent, és autor de les novel·les El lloro de Flaubert, Història del món en deu capítols i mig, Anglaterra, Anglaterra, i Amor, etc., entre altres, i els reculls de contes Cross Channel i The Lemon Table. Els seus últims llibres, publicats a Angle Editorial, són Arthur i George (2008),  Res a témer (2010) i El sentit d'un final (2012, tres edicions).