Sabadell destil·lat

Una visió generacional des del lliurepensament

Jordi Serrano Blanquer

Sabadell destil·lat

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 18,50€

Col·lecció: El fil d'Ariadna, núm. 74

ISBN: 978-84-15695-66-0

Nombre de Pàgines: 288

Mides: 14,5 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Març del 2014

Compartir aquesta pàgina a:

Sabadell destil·lat

Una visió generacional des del lliurepensament

Jordi Serrano Blanquer

Sabadell destil·lat és un llibre construït a partir de reflexions, apunts, comentaris i referències generacionals sobre una ciutat que ens apareix, no com una realitat aïllada i diferent de l’entorn, sinó que resumeix l’ànima catalana, en el millor i en el pitjor. El terme generacional es refereix a la idea que potser estem davant de la primera generació de catalans que comparteix amb les d’abans de la guerra l’ètica civil republicana com a fonament del patriotisme local.

Jordi Serrano Blanquer fa una destacada aportació per pensar i repensar Sabadell en uns moments de cruïlla que ho fan imprescindible.

«Aquest és un llibre sobre la vida, els seus replecs, les seves contradiccions i les seves paradoxes. Però és un llibre singularíssim. És el llibre d’un pensador que actua i es compromet.» (Del pròleg de Joan Manuel Tresserras.)

Introducció de: Joan Manuel Tresserras

Jordi Serrano Blanquer

Jordi Serrano Blanquer Sabadell, 1958. És rector de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC) i fundador i director de Memòria del futur. Ha estat comissionat de Drets Civils i Ciutadania de l’Ajuntament de Sabadell (2011-2012) i director de la Fundació Ferrer i Guàrdia. Ha estat també fundador i portaveu de la Lliga per la Laïcitat i secretari general del Moviment Laic i Progressista. Entre altres llibres ha publicat: Joan Salas Anton (Cossetània Edicions, 2010) i Catalunya ha deixat de ser catòlica? (UPEC, 2009). Col·labora al diari Ara i al Diari de Girona.

Recull de premsa

El Punt Avui - 19/05/2014

Tarda de Ràdio, a Ràdio Sabadell - 09/04/2014

El Vapor de Sabadell - 04/04/2014

Premsa

Dossier de premsa