Semiidèntics

Muriel Villanueva

Semiidèntics

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 16,90€

Col·lecció: Narratives, núm. 125

ISBN: 978-84-18197-43-7

Nombre de Pàgines: 190

Mides: 13,8 x 21,3 cm

Enquadernació: Rústica

Data primera edició: Gener del 2021

Compartir aquesta pàgina a:

Semiidèntics

Muriel Villanueva

L’Ari i l’Aran lluiten constantment contra una sensació de mancança, com si els faltés alguna part d’ells mateixos. Ella, l’Ari, compon cançons sobre els seus sentiments i inquietuds: soledat, incomprensió, absència, boira. Tot i que només té dinou anys, està triomfant arreu amb els seus raps estripats i punyents. Ell, l’Aran, és ballarí i dalt de l’escenari és la mescla perfecta de força i delicadesa: el seu cos busca connectar-se amb el món, amb algú. Tot i que només té dinou anys, les millors companyies de dansa el volen contractar.

Amb un estil alhora líric i directe, Muriel Villanueva ha trenat la història de dos joves que es busquen, que es qüestionen la seva identitat, la seva realitat sexual i els seus orígens, i que senten el mateix buit. Però cap dels dos no sap que l’altre existeix.

Villanueva ha guanyat els premis Just M. Casero, Carlemany, Antoni Vidal Ferrando i Llibreter, entre altres.

«Villanueva és de les que no es conformen, fuig de les convencions, rebutja els llocs comuns de la narrativa tradicional i oposa als plantejaments ordenats i persuasius el moviment incert i inquietant.» — Anna M. Gil, La Vanguardia

«Una autèntica escriptora, algú que sap bé què fa, que arrisca i encerta. Una autora que convindrà seguir de prop.» — Care Santos, El Cultural

Muriel Villanueva

Muriel Villanueva (València, 1976) És escriptora i professora d’escriptura, llicenciada en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada i diplomada en Educació Musical. Ha publicat una trentena de llibres per a totes les edats i ara comença a programar les seves primeres obres de teatre. En narrativa per a adults destaquen La gatera, El parèntesi esquerre, Nines, Motril 86 i El ball de les estornelles. Ha estat traduïda a diverses llengües i ha rebut guardons com l’Antoni Vidal Ferrando, el Just M. Casero, el Carlemany, el de la Crítica dels Escriptors Valencians, l’Atrapallibres o el Llibreter.

Recull de premsa

Illa de Llibres - 09/01/2020