Sempre en capella

Lluïsa Forrellad

(Segona edició)

Sempre en capella

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 18,50€

Col·lecció: Narratives, núm. 35

ISBN: 978-84-96521-66-7

Nombre de Pàgines: 296

Mides: 14 x 23 cm

Enquadernació: Tapa dura amb Sobrecoberta

Data primera edició: Febrer del 2007

Compartir aquesta pàgina a:

Sempre en capella

Lluïsa Forrellad

(Segona edició)

Novel·la guanyadora del Premi Nadal, Sempre en capella ho té tot per triomfar: intriga, assassinats, amors, una trama que atrapa i personatges convincents.
La novel·la que va consagrar Lluïsa Forrellad amb més de 30 edicions

Tres joves metges, Leonard, Jasper i Alexander, s'enfronten a una epidèmia de diftèria que s'estén sense control per una barriada pobra dels voltants de Londres. Som al final del segle XIX i no hi ha tractament mèdic per a la malaltia; per això Jasper, seguint els mètodes científics de Pasteur, està desenvolupant una vacuna, tot i que no gosa provar-la en humans. Un assassinat misteriós precipitarà de forma sorprenent els esdeveniments i posarà en risc la vida dels protagonistes.
Lluïsa Forrellad era una desconeguda quan va guanyar el Premi Nadal 1953 amb aquesta novel·la, escrita mentre treballava al taller tèxtil familiar. L'èxit de crítica i públic va ser immediat i espectacular. Les reedicions, les traduccions i les adaptacions van succeir-se durant anys. Mig segle després apareix per primera vegada en català, traduïda per la mateixa autora.
Després de l'èxit de Foc latent (4a edició), apareix ara en català traduïda per l'autora.
Els milers de lectors de l'èxit Foc latent retrobaran a Sempre en capella la narració amena, els diàlegs àgils, els personatges creïbles i l'ambientació històrica riquíssima que defineixen l'estil de Lluïsa Forrellad.

Lluïsa Forrellad

Neix a Sabadell el 1927. Deixa els estudis de Medicina i treballa en un petit taller tèxtil familiar, feina que li permet tenir un bloc i una ploma per anotar temes i personatges. El 1948 funda el Quadre Escènic de la Puríssima, amb la seva germana bessona Francesca. Rep premis d'interpretació i escriu teatre: Dos razones i Regimiento de caza 43. 

Guanya el Premi Nadal 1953 amb la novel·la Siempre en capilla, amb gran èxit públic i crítica, i se'n fan més de trenta edicions i traduccions. La popularitat es desferma i, en no poder satisfer l'allau de peticions, desapareix de l'escena pública. La premsa l'anomena <<l'escriptora fantasma>>. 

Forrellad no deixa mai d'escriure i de reescriure durant les dècades següents. Foc latent, publicada per Angle Editorial (2006), ha suposat la seva sorprenent reaparició pública més de cinquanta anys després. Fa poc ha aparegut la quarta edició. 

Recull de premsa

Perfil literari de Lluïsa Forrellad a LletrA

Web sobre Lluïsa Forrellad 1
Web sobre Lluïsa Forrellad 2