Tan lluny de Roma

Joan Maria Bigas

Tan lluny de Roma

Afegir al cistell

Preu: 20,50€

Col·lecció: Narratives, núm. 38

ISBN: 978-84-96521-97-1

Nombre de Pàgines: 360

Mides: 14 x 23 cm

Enquadernació: Tapa dura amb Sobrecoberta

Data primera edició: Gener del 2008

Compartir aquesta pàgina a:

Tan lluny de Roma

Joan Maria Bigas

Una novel·la fascinant, esplèndida, meravellosament rica en temes i personatges.
Un retrat enlluernador de l'art, l'arquitectura, el cinema, la política i la societat italianes
Una novel·la sobre els secrets que amaguen les nostres vides

Tan lluny de Roma és un fascinant passeig per la Itàlia efervescent de la segona meitat del segle XX: la dolce vita, Cinecittà, els paparazzi, les festes inacabables a Via Veneto... Marco Amato, un dels grans arquitectes italians d'aquells anys, va viure intensament aquest ambient i va saber aprofitar-se'n per ascendir socialment i assolir fama i prestigi, però a costa d'amagar massa coses. Després de la seva mort, una recerca entre els que el van conèixer aportarà revelacions sorprenents.
Extraordinàriament dotat per a la recreació d'ambients i personatges, Joan Maria Bigas ens mostra Roma en tot el seu esplendor teatral, una ciutat on l'arquitectura contemporània queda a l'ombra dels edificis renaixentistes i barrocs que donen caràcter a la ciutat. La barreja de personatges reals, com Fellini, Mastroianni o Gassman, amb altres d'imaginaris, fa gairebé impossible destriar entre veritat i mentida, entre creació i recreació, fins a desplegar un esplèndid joc de veus creuades, duplicitats i suplantacions en què res no és el que sembla.
Novel·la ambiciosa, densa i meravellosament rica en temes i personatges, Tan lluny de Roma acompanya el lector molt després de l'última pàgina.

Compra Tan lluny de Roma en E-bookWeb de Joan Maria Bigas

Joan Maria Bigas

Joan Maria Bigas
Va néixer a Barcelona l'any 1961. És enginyer de camins i especialista en transports i urbanisme. A més de ser autor de diversos llibres tècnics, ha publicat la novel·la Recorda en Barné (Eumo, 1999). Té un ampli coneixement de l'art i l'arquitectura italianes, del qual és fruit aquesta seva segona novel·la: Tan lluny de Roma, a la qual s'ha dedicat els set últims anys.