Tots els nens poden ser Einstein

Un mètode eficaç per motivar la intel·ligència

Fernando Alberca de Castro

Tots els nens poden ser Einstein

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 15,00€

Col·lecció: Inspira, núm. 20

ISBN: 978-84-15307-15-0

Nombre de Pàgines: 224

Mides: 14,5 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Setembre del 2012

Compartir aquesta pàgina a:

Tots els nens poden ser Einstein

Un mètode eficaç per motivar la intel·ligència

Fernando Alberca de Castro

Un llibre excepcional que canviarà la teva concepció sobre l'herència genètica i el desenvolupament de la intel·ligència
Albert Einstein no va aprendre a llegir fins als set anys i la seva mestra va dir que era «mortalment babau». Li va costar molt accedir a l'Escola Politècnica. La seva tesi doctoral va ser considerada «bastant mediocre». Malgrat tot, Einstein va acabar convertint-se en un científic genial, i la llista de genis que, com ell, van ser mals estudiants és molt llarga: Edison, Graham Bell, Stanley Kubrick, García Lorca...
A Tots els nens poden ser Einstein qualsevol pare pot trobar les claus que porten els nostres fills al màxim de la seva capacitat. Fernando Alberca hi planteja una sèrie de pautes i exercicis pràctics perquè els nens i adolescents incrementin la seva capacitat intel·lectual.
· Per ensenyar els nens a pensar adequadament.
· Perquè adquireixin l'habilitat de resoldre problemes.
· Perquè practiquin la creativitat intel·lectual.
· Perquè adquireixin la motivació necessària i creguin en ells mateixos.

«Hi ha milions d'Einsteins al món. Jo n'he trobat centenars. Qualsevol que llegeixi aquest llibre pot fer que un nen aprofiti les seves possibilitats reals, que sovint són més grans del que ens pensem.»
«La capacitat de l'ésser humà és infinita i tots els nens són capaços de qualsevol cosa si troben el mètode i la motivació adequada.»

Fernando Alberca de Castro

Nascut a Córdoba el 1966 és llicenciat en Filosofia i Lletres i Màster en Direcció de Centres Educatius, ha estat professor i director en diversos centres docents. Ha estat conseller del Consell Escolar d'Astúries, professor d'Honor del Colegio Internacional San Jorge i membre del Comitè d'Arbitratge del Programa Argos 2004 per al Foment de la lectura.
Ha atès un consultori radiofònic setmanal durant diverses temporades i un programa televisiu setmanal sobre educació, en què responia les preguntes de periodistes i pares. És un conferenciant habitual sobre temes relacionats amb la conducta i l'aprenentatge del nadó, el nen i l'adolescent. Entre altres, ha publicat Sintonizar con los hijos, Cuatro claves para que tu hijo sea más feliz, ¿Quieres casarte conmigo? i Guía para ser buenos padres.

Recull de premsa

Web de l'autor
Entrevista a La Contra de La Vanguardia