Triviacat Anys 80

Un llibre lúdic de preguntes i respostes

Martí Farré

Triviacat Anys 80

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 9,95€

Col·lecció: Triviacat, núm. 5

ISBN: 978-84-15307-18-1

Nombre de Pàgines: 192

Mides: 12 x 18 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Juny del 2016

Compartir aquesta pàgina a:

Triviacat Anys 80

Un llibre lúdic de preguntes i respostes

Martí Farré

Què és Triviacat?

Inspirats per les tardes de diversió que ens ha proporcionat el mític joc de taula, presentem aquesta col·lecció amb la il·lusió de portar als llibres el millor dels jocs de preguntes i respostes. Com que les regles no són les mateixes jugant a la taula que llegint un llibre, i jugar en grup no té res a veure amb jugar tot sol, la nostra versió és una mica diferent: no hi tauler, ni daus, ni formatgets, només tu i els teus coneixements.

L’estructura és molt senzilla: una pregunta amb diverses possibilitats de resposta, però només una és la correcta. Fixa-t’hi bé i mira d’encertar-la! De tota manera, l’encertis o no, el més important és que trobaràs el perquè de cada resposta explicat de manera divertida i amena per autors que saben de què parlen.

Martí Farré

(Barcelona, 1974) És un historiador de formació que no ha exercit mai d’historiador però sí de periodista musical, tècnic editorial, músic frustrat i altres oficis inconfessables. Als 80 era un nen que, segons diuen, preguntava sobre la guerra Iran-Iraq. Ja de gran, ha treballat en el sector editorial, en tasques de tota mena, i ha col·laborat en mitjans com Dominical de El Periódico de Catalunya, Més Tarragona, El Temps, Enderrock, La Ruta del Jazz, Jaç —on va ser cap de redacció— i Scanner FM, on dirigeix i presenta un programa sobre jazz. És coautor d’Els 100 millors discos del jazz català (Cossetània) i editor de La memòria fa pessigolles, de Joaquim Muntanyola (Angle Editorial) i El present perdut (Edicions 62), d’Ana María Moix.