Triviacat Història de Catalunya

Un llibre lúdic de preguntes i respostes

Sílvia Marimon

Triviacat Història de Catalunya

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 9,95€

Col·lecció: Triviacat, núm. 4

ISBN: 978-84-16139-73-6

Nombre de Pàgines: 192

Mides: 12 x 18 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Octubre del 2015

Compartir aquesta pàgina a:

Triviacat Història de Catalunya

Un llibre lúdic de preguntes i respostes

Sílvia Marimon

Inspirats per les tardes de diversió que ens ha proporcionat el mític joc de taula, presentem aquesta col·lecció amb la il·lusió de portar als llibres el millor dels jocs de preguntes i respostes. Com que les regles no són les mateixes jugant a la taula que llegint un llibre, i jugar en grup no té res a veure amb jugar tot sol, la nostra versió és una mica diferent: no hi tauler, ni daus, ni formatgets, només tu i els teus coneixements.

L’estructura és molt senzilla: una pregunta amb diverses possibilitats de resposta, però només una és la correcta. Fixa-t’hi bé i mira d’encertar-la! De tota manera, l’encertis o no, el més important és que trobaràs el perquè de cada resposta explicat de manera divertida i amena per autors que saben de què parlen.

“Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat”

Sílvia Marimon

Quan era petita volia penjar un pòster de l’anarcosindicalista Teresa Claramunt a l’habitació, però no en va trobar cap. Va compensar aquesta frustració llegint tots els llibres sobre Història de Catalunya que passaven per les seves mans. Després d’estudiar Periodisme va poder compaginar les dues coses amb col·laboracions a la revista d’història Sàpiens i en diverses publicacions del Grup 62. Actualment és periodista de Cultura, especialitzada en història, del diari Ara. En aquest mitjà ha publicat especials sobre la II República, els bombardejos de Barcelona, la Transició (sens dubte el seu període preferit), l’exili i la primera i segona guerres mundials. Ha col·laborat en els llibres d’Arcadi Oliveres Aturem la crisi i El meu camí cap a la utopia, ha treballat per al diari El País i ha participat en documentals, entre ells La leyenda del tiempo d’Isaki Lacuesta. 

Recull de premsa

Sàpiens - 4/02/2016

Sàpiens - 16/12/2015

El Punt Avui - 6/12/2015

Racó català - 9/11/2015

Rac1 "Versió" - 9/11/2015