Un altre món

Arcadi Oliveres

Un altre món

Versió electrònica

EXHAURIT

Preu: 15,00€

Col·lecció: El fil d'Ariadna, núm. 20

ISBN: 978-84-96521-31-5

Nombre de Pàgines: 144

Mides: 14 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Setembre del 2006

Compartir aquesta pàgina a:

Un altre món

Arcadi Oliveres

Un altre món, edició actualitzada de butxaca

A Arcadi Oliveres la paraula l’ha convertit en un referent dins els moviments que lluiten per buscar altres camins dins l’actual procés de globalització i dins les injustícies del planeta.
"Oliveres és el profeta desarmat que sacseja les nostres consicències." (Joan Barril)
És possible un altre món? Amb el seu discurs crític i a la vegada pedagògic, Arcadi Oliveres considera que no només és possible, sinó també necessari, sobretot davant les injustícies socials i la degradació ambiental. Entre la complicitat cap a un sistema que ens domina i les possibilitats de discrepar-hi hi ha un espai de consciència que ens ha de permetre veure que ni tot està perdut ni tot és impossible. Es tracta de posar en funcionament els mecanismes i les eines necessàries per desmuntar algunes teories i buscar un món més just.

Arcadi Oliveres
Va néixer a Barcelona el 1945. És Doctor en Ciències Econòmiques, professor del departament d’Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona i president de Justícia i Pau. És també president del Consell Català del Foment de la Pau, de la Federació Catalana d’ONG per la Pau, de la Fundació Universitat Internacional de la Pau de Sant Cugat del Vallès, de FOCIR (Federació d’Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes) i de l’Associació Lectura Fàcil. D’altra banda, és membre actiu, entre d’altres, de la Societat Catalana d’Economia, del consell assessor d’ATTAC i vocal del patronat del Casal d’Europa de Sabadell.
Expert en relacions nord-sud, comerç internacional, deute extern i economia de defensa, també imparteix nombroses classes de màsters i postgraus en cooperació i desenvolupament. Col.labora habitualment en diferents moviments socials i en diverses publicacions solidàries i participa en nombroses taules rodones i conferències sobre relacions nord-sud i desarmament. En el terreny editorial, ha col.laborat en les publicacions ¿Quién debe a quién? Deuda ecológica y deuda externa (Barcelona, 2003), Aldea Global, Justícia Parcial (Barcelona, 2003), El ciclo armamentista en España (Barcelona, 2000) i Nord-sud, diagnòstic i perspectives (Barcelona, 1988). En solitari ha publicat Contra la fam i la guerra (Angle Editorial, 2004).