Un regal per a tota la vida

Guia de la lactància materna

Carlos González

(Quarta edició)

Un regal per a tota la vida

Afegir al cistell

Preu: 17,80€

Col·lecció: Inspira, núm. 12

ISBN: 978-84-15695-35-6

Nombre de Pàgines: 384

Mides: 14 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Febrer del 2010

Compartir aquesta pàgina a:

Un regal per a tota la vida

Guia de la lactància materna

Carlos González

(Quarta edició)

«Imprescindible per gaudir de la lactància sense dubtes, sense falsos mites.»

El doctor González, una de les màximes autoritats en lactància materna, desfà dubtes, ofereix informació clara, situa cada cosa al seu lloc, en un llibre amè que defensa l'alletament matern
Amè, divertit i didàctic, Un regal per a tota la vida ofereix informació pràctica a les mares que volen donar el pit, perquè en gaudeixin plenament. El doctor González hi resol tots els dubtes que planteja la lactància materna. Com aconseguir una posició adequada? Fins quan s'ha de donar el pit? Com s'ha d'alimentar la mare?
En el pit, a més de menjar, el nadó busca i troba amor, consol, calor, seguretat i atenció. Per això l'important no és comptar les hores i els minuts, o calcular els mil·lilitres de llet, sinó el vincle d'unió que s'estableix entre mare i fill. És el millor regal que una mare pot fer al seu fill, encara que sigui difícil saber qui dóna o qui rep més.

«Hi he trobat respostes a molts dubtes i solucions a problemes, tot de manera senzilla i molt raonada, cosa que et dóna molta confiança i tranquil·litat en la lactància.»

Carlos González

És pediatre, president de l'Associació Catalana Pro Alletament Matern (ACPAM) i responsable del consultori sobre lactància materna de la revista Ser Padres.