Un somni per als meus fills

Joan Laporta

Un somni per als meus fills

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 19,90€

Col·lecció: El fil d'Ariadna, núm. 38

ISBN: 978-84-92758-85-2

Nombre de Pàgines: 168

Mides: 14 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Març del 2010

Compartir aquesta pàgina a:

Un somni per als meus fills

Joan Laporta

El primer i únic llibre de Joan Laporta
«Vaig ser educat en el catalanisme i en el barcelonisme.» Aquesta és la filosofia essencial de Joan Laporta, president del Barça, una manera de ser, de fer i de pensar que ens mostra sense complexos. La seva trajectòria vital, el Barça i Catalunya són els temes principals d’un llibre valent i sincer.
Laporta reconeix, en primera persona, la influència del seu pare i d’Armand Carabén en la seva manera d’entendre el món. Explica com la fidelitat, la lleialtat i el sentit de la responsabilitat són els valors que el guien, i afronta, sense eludir polèmiques, els anys convulsos i exitosos que ha viscut al FC Barcelona. Durant el seu mandat, el Barça més catalanista s’ha convertit alhora en el més universal i solidari.
De manera clara i directa, Joan Laporta exposa els seus reptes per al futur immediat i la voluntat de treballar perquè Catalunya esdevingui una nació lliure i sobirana amb Estat propi. És el somni que vol fer realitat per als seus fills.

Web de Joan Laporta

Joan Laporta parla del llibre

Sobre Sandro Rosell i el traspàs de Ronaldinho al Chelsea

Joan Laporta

Nascut a Barcelona el 1962, és advocat, fundador i titular del bufet Laporta & Arbós Advocats Associats.
El 15 de juny del 2003 va ser escollit president del FC Barcelona, càrrec que va renovar l’estiu del 2006. En set anys al capdavant de l’entitat, el primer equip de futbol ha aconseguit dues lligues de Campions, tres campionats de Lliga, una Copa del Rei, un Mundial de Clubs i una Supercopa d’Europa, entre altres títols, als quals cal sumar els èxits de les seccions de l’entitat.
Com a president del Barça, Laporta ha aconseguit que el Club sigui avui un abanderat a favor de la pau, la solidaritat, la democràcia i les llibertats individuals i col·lectives. Amb la divisa «Més que un club al món», el FC Barcelona ha signat diversos acords de col·laboració amb l’Unicef, la Unesco o l’Acnur i ha impulsat els centres XICS (Xarxa Internacional de Centres Solidaris), que la Fundació del Barça està desenvolupant en diversos continents.