Una història particular

Marta Cardona

Una història particular

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 18,00€

Col·lecció: Narratives, núm. 54

ISBN: 978-84-15002-67-3

Nombre de Pàgines: 240

Mides: 14,5 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Setembre del 2011

Compartir aquesta pàgina a:

Una història particular

Marta Cardona

Una història particular recrea la infantesa de Maria Salvans, la inoblidable heroïna de Fora de lloc
Quan el doctor Salvans va trepitjar aquell terreny als afores de Reixac, a només nou quilòmetres de Barcelona, va comprendre que per fi l'havia trobat: el lloc ideal per construir-hi una casa que respongués a les seves inquietuds. El somni del doctor Salvans era ser autosuficient: produir en la seva finca tot el que necessitava la seva família.
Una història particular narra les vicissituds de la família Salvans en aquesta casa al llarg de dues dècades del segle XX, corresponents als anys d'infantesa i adolescència dels fills que hi van naixent. Malgrat el relatiu aïllament, els fets històrics van tenint repercussió en la vida tranquil·la de can Salvans, especialment la guerra civil i la dura repressió franquista, que portarà conseqüències tràgiques per a la família.
Com a Fora de lloc, Marta Cardona escriu amb una prosa suau i natural, sense estridències, que modula amb mestria els sentiments i les emocions, els ideals i les desil·lusions.

Fora de lloc, de Marta Cardona
Presentació d'Una història particular a Montcada i Reixac
Entrevista al diari Ara

Compra Una història particular en ebook
http://edi.cat/una-historia-particular.html

Marta Cardona

Va néixer a Reixac (Barcelona) l'any 1928. Va estudiar a l'Escola Superior de Belles Arts Sant Jordi. L'any 1957 es casa i emigra a Anglaterra, on neixen els seus cinc fills. Al llarg de molts anys, amb ritmes variats, escriu i pinta, publica i exposa tant a Anglaterra com a Catalunya. Fora de lloc, la seva primera novel·la (Angle Editorial 2009, dues edicions), va constituir una autèntica revelació.