Universal Barça

Jordi Finestres

Universal Barça

Afegir al cistell

Preu: 15,00€

Col·lecció: Souvenir, núm. 3

ISBN: 978-84-96970-01-4

Nombre de Pàgines: 228

Mides: 18 x 18 cm

Enquadernació: Rústica

Data primera edició: Octubre del 2007

Compartir aquesta pàgina a:

Universal Barça

Jordi Finestres

Les imatges més espectaculars i emotives de la història i el present del FC Barcelona en més de 220 pàgines il·lustrades i en un format manejable.

Universal Barça mostra tot l'esplendor, emoció i espectacularitat de la història i el present d'aquest club en més de 220 pàgines il·lustrades i en format petit. És un llibre per a tots els barcelonistes del món i on es recullen els sentiments, la història i els valors d'un club universal que ha esdevingut un fenomen esportiu i social conegut i respectat arreu. El llibre mostra les imatges més espectaculars i emotives de la història i el present del FC Barcelona, acompanyades de textos que aproximen el lector de qualsevol país a conèixer una mica més els atributs i la passió que genera la samarreta blaugrana. Per això es fa també un repàs pel més d'un segle d'història i èxits esportius de l'entitat, moments gloriosos, èpica esportiva. Angle Editorial disposa de la llicencia oficial per a la publicació de llibres institucionals del FC Barcelona.

Jordi Finestres
Neix el 1974. Periodista. Ha escrit una vintena de llibres, entre els quals Josep M. Planes. Memòria d'un periodista assassinat; Estanislau Basora, el mite de les Cinc Copes; Univers Tísner; Barça!; Mites de Barça; El cas Di Stéfano; El Barça en guerra, Barça, més que un club… També és guionista de programes documentals de temàtica històrica a Televisió de Catalunya i és col·laborador de La Vanguardia i de la revista Sàpiens.

Web del FC Barcelona