Vida secreta dels nostres metges

Retrat de quinze gegants de la medicina catalana

Genís Sinca

Vida secreta dels nostres metges

Versió electrònica

Afegir al cistell

Preu: 20,50€

Col·lecció: El fil d'Ariadna, núm. 35

ISBN: 978-84-96970-74-8

Nombre de Pàgines: 320

Mides: 14 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Novembre del 2009

Compartir aquesta pàgina a:

Vida secreta dels nostres metges

Retrat de quinze gegants de la medicina catalana

Genís Sinca

Retrat de quinze gegants de la medicina catalana
Broggi, Trueta, Dexeus, Puigvert, Gil-Vernet, Caralps, Barraquer, Uriach, Pedro-Pons, Duran i Reynals... Segurament en cap altre àmbit Catalunya ha generat un grup tan destacat de professionals amb un impacte mundial tan notable. I en alguns casos donant lloc a autèntiques nissagues.
Després d’un treball de recerca de diversos anys, Genís Sinca publica el primer llibre que dóna una visió global dels metges que han fet que la medicina catalana sigui capdavantera i pionera. La documentació es basa sobretot (quan ha estat possible) en entrevistes amb els protagonistes i el seu entorn professional i familiar, de manera que el llibre està farcit d’anècdotes gens conegudes, curioses i, sovint, polèmiques.
Però la intenció principal del llibre és donar un perfil precís i autèntic, alhora personal i professional, de cada un dels metges, ja que, malgrat ser un col·lectiu tan proper, continuaven sent molt desconeguts per al gran públic.

Genís Sinca

És llicenciat en periodisme per la UAB. Ha treballat com a lector a la univesitat de Heidelberg, com a corresponsal a Itàlia per a l’Avui i COMRàdio, i pels programes de televisió Afers Exteriors, de Miquel Calzada, i Dutifrí, de Xavier Sardà.
Especialitzat en les tècniques narratives del Nou Periodisme anglosaxó, es dedica al periodisme d’investigació amb biografies i retrats inèdits de grans personatges catalans, científics, polítics, artistes. Ha publicat L’últim republicà, biografia d’Heribert Barrera, Adéu Espanya! o La providència es diu Paco, biografia de Francesc Candel. Col·labora regularment a La Vanguardia, l’Avui i El País.

Recull de premsa

Núvol - 07/01/2013

Tens un racó dalt del món - 02/06/2013

Tot Sant Cugat - 07/02/2012

L'oracle, a Catalunya Ràdio - 28/12/2009

Global Talent - 24/12/2009

324.cat - 16/12/2013

Manresainfo.cat - 16/12/2009