Viure sense pensar, viure en plenitud

Respostes de l’ànima a les preguntes de la vida

Antonio Jorge Larruy

Viure sense pensar, viure en plenitud

Vols tastar-lo?

Afegir al cistell

Preu: 17,50€

Col·lecció: Inspira, núm. 47

ISBN: 978-84-16139-23-1

Nombre de Pàgines: 256

Mides: 14,5 x 23 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Novembre del 2014

Compartir aquesta pàgina a:

Viure sense pensar, viure en plenitud

Respostes de l’ànima a les preguntes de la vida

Antonio Jorge Larruy

En tots nosaltres hi ha una demanda profunda de plenitud, un anhel de més naturalitat i autenticitat, de ser nosaltres mateixos d’una manera lliure, espontània i sense limitacions. En definitiva, de viure bé.

Busquem respostes a l’exterior i no som conscients que la clau és al nostre interior. Antonio Jorge Larruy et proposa quatre grans eines: l’actitud positiva, l’acceptació, la meditació i la reeducació del nen interior. Som un potencial d’energia, d’amor i de llum i intel·ligència, i exercitant-nos aconseguirem viure plenament.

A través de casos pràctics i de preguntes plantejades per persones com tu, el llibre t’acompanyarà en tot el que et preocupa: la família, els fills, la parella, la feina, els diners, les malalties, la relació amb un mateix i amb els altres, el creixement personal.

«Aquest llibre s’ocupa dels pensaments, però va molt més enllà, en direcció a la plenitud i la pau interior. I ho fa amb un llenguatge que en cap cas és místic: Antonio Jorge Larruy toca de peus a terra. Aquest és, al meu entendre, el seu principal mèrit.» [Del pròleg de Gaspar Hernàndez].

Amb preguntes i respostes del programa L’ofici de viure, de Catalunya Ràdio.

Antonio Jorge Larruy

És autor dels llibres Espacio interior: La aventura de ser uno mismo i Centramientos: Invitación a la autenticidad. Investiga, difon i ho acompanya tot d’un treball d’autoconeixement i meditació en la línia d’Antonio Blay.

La seva manera d’ensenyar impulsa cap a una investigació clara i viva, centrada a potenciar l’autenticitat de ser, més enllà de qualsevol referència religiosa o tradició. El seu llenguatge és senzill, directe i contemporani.

El 1995 a Barcelona funda Espacio Interior, centre dedicat a l’aprofundi· ment i la integració natural d’aquests ensenyaments en la vida quotidiana de les persones. Actualment tam· bé desenvolupa aquesta activitat a la Universitat de Barcelona, on col· labora en el màster de Desenvolu· pament Personal i Lideratge de la facultat d’Econòmiques, i imparteix cursos i tallers en diferents punts del nostre país. És col·laborador habitual del programa de Catalunya Ràdio L’ofici de viure.

Recull de premsa

Cat. Ràdio "L'ofici de viure" - 16/07/2017

Cat. Ràdio "L'ofici de viure" - 21/05/2016

Ràdio Andorra - 16/07/2015

RAC1 "Tot és possible" - 28/04/2015

ARA Criatures - 11/04/2015

Diari ARA - 12/02/2015

Cadena SER - 29/01/2015

L'Ofici de viure, Catalunya Ràdio - 25/01/2015

RNE "Anem de tarda" - 12/01/2015

L'Ofici de viure, Catalunya Ràdio - 28/12/2014